Muut musiikkiprojektit

Dolls are Creepy (2015)

Dolls are Creepy on Helgen syntetisaattoreiden ja sarjakuvan ympärille rakennettu sooloprojekti, jolta on ilmestynyt kolme julkaisua.

GUGGENSIZER (2014)

GUGGENSIZER on Guggenheim-projektzin ilkeä kaksoisveli, joka rakentaa äänimaailmansa syntetisaattoreista, koukuttavista riffeistä sekä sanallisista hokemista. Avaruudellisen italo-diskon täyttämällä lavalla sekä Casio (musta) että Yamaha (punainen) pelaavat värinsä yhteen ja lopputuloksena näiden ulkoavaruuden lähettiläiden sanoma on banaalisuudessaan sangen yksinkertainen:

WE COME IN PEACE!

Valmistusvirhe (2011)

valmistusvirhe-top-banner

Valmistusvirhe on kaikkien aikaisempien projektien ylijäämä – iskelmän, rockin ja punkin karkea sekoitus. Vuonna 2013 ilmestyi ensimmäinen pitkäsoitto ”Olen lähtenyt kaikkialta maailmalle” ja pari vuotta myöhemmin Pietarissa tehtyjen laulujen pohjalta kasattu ”Marata 55”. Syksyllä 2016 ilmestyi Jukka Nousiaisen kanssa yhteistyönä tehty vinyylisingle ”Täältä pois / Planeetta punainen”. Kokoonpanossa Helge soittaa rumpuja, Mikko kontrabassoa ja Hannes soolokitaraa.

Shuji Morimoto (2010-2014)

shuji morimoto

Shuji Morimoto syntyi vastareaktiona Päijänteen humoristis-dadaiselle pälätykselle: nyt vuoroon pääsivät haikeat ja iskelmälliset pop-laulut, joiden aihealue pyörii Japanin ympärillä. Shuji ei itse keikkaile, mutta laulut ”Planeetta punainen”, ”Nousevan auringon maa” sekä ”Gojira” ovat soineet Guggenin tai Valmistusvirheen riveissä. Projektin tuotantoon eli kahteen kasettiin voi tutustua täällä: C-kasetit.

Päijänteen suopalloilijat (2005-2012)

päijänteen

Kaikilla tarinoilla on alkunsa – tässä tapauksessa se on projekti nimeltä Oriveden kengätehdas, joka kahden vuoden kuluttua jo toisessa kaupungissa sai uuden ja nykyisen nimensä. Päijänne on Absurdanian prinssi ja anarkistinen epälaulujen muodoton kokoelma, joka laulaa tajunnanvirtamaista tykitystä nuoren vihaisen miehen teemoin.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s